top of page

Dance Central

Konsta Kivistö

13. huhtik. 2023

Dance Central – tanssi tiesi tähtiin

Ohjelma Dance Central

Lyhyt kuvaus Dance Central on värikäs ja mukaansatempaava tanssipeli, joka sisältää street dance -tyylisiä tanssikoreografioita.

Hankintahinta 29,99 €

Linkki sovelluksen esittelyyn https://www.oculus.com/experiences/quest/2453152771391571

Laitteet, joilla sovellus tai sisältö on käytettävissä Meta Quest 2, Meta Quest Pro

Soveltuvuus opetukseen 4 / 5

Opiskelijoiden arvio Sovellusta ei voitu arvioida, sillä opettajan testauksen jälkeen sovellus poistettiin Meta Storesta.

Mihin oppiaineeseen? Liikunta.

Mille opintojaksolle erityisesti? LI3, LI4, LI5 ja LI10

Sovellusta testanneiden huomioita tai ohjeita

Pro- ja perustaso. Jokainen tanssisuoritus pisteytetään kaikissa tasoissa 1–5 tähdellä. Ennen tanssisuoritusta kannattaa tehdä musiikkilista, jonka mukaan tanssisuorituksia tehdään. Muutoin tanssien välissä esiintyy turhia taukoja. Tanssija voi myös vaihtaa tanssipaikkaa, missä suoritteita tekee, esim. ravintola, tanssisali, kahvila tai kattoterassi. Pro-taso on selvästi vaativampi ja vaatii jo jonkinlaista liikehallintaa. Tällä tasolla tulee varmasti hiki. Perustason tanssisuoritteilla ei hyväkuntoisella tanssijalla tule hiki. Perustaso sopii hyvin aloittelijoille tai tanssiharjoittelun ohjelman lämmittelyyn. Tanssisarjat ovat diskotanssimaisia, eikä niissä liikuta kovin paljoa. Liikkeet painottuvat ylävartaloon ja käsillä tapahtuvaan liikkeisiin.

Tuntisuunnitelma Ei luotu, koska ohjelma poistui Meta Storesta.

bottom of page